• Full of Style

Meet the perfect fall coat!

Mijn stijl laat zich het beste omschrijven als stoer, comfortabel, vrouwelijk. Ik houd van combineren van verschillende prints, contrasten, structuren en modellen om een outfit spannend te maken. Zo komt bij deze combinatie mijn vrouwelijk stoere kant wat meer naar boven.


De rok kwam recentelijk in mijn leven nadat ik het complete internet had afgespeurd. Hij is namelijk van het vorig seizoen en ik kon hem niet uit mijn hoofd krijgen. Tip: maak altijd een foto van de naam/model van een item. Mocht je hem echt niet uit je hoofd krijgen kun je op internet zelfs maanden later nog wel eens geluk hebben!

Ik vond hem uiteindelijk in de sale (yes!) op een Duitse website.Ik combineerde hem met het stoere zwarte high nek shirt met kleurige 'MUSE' opdruk. Stoer zwart, maar toch een tikkie kleur. Om het niet te vrouwelijk te maken en mijn benen nog enige lengte te geven (want de rok is vrij lang) koos ik voor stoere boots. Ze sluiten strak om de enkel dus verlengen ze optisch nog enigszins alhoewel de zwarte kleur je blote benen toch altijd wat verkort, but hey I don't really care.


En natuurlijk moet ik je even voorstellen aan mijn nieuwe liefde in mijn leven. Deze fantastische oversized wollen jas. Toen ik hem zag hangen wist ik al dat ik hem beter niet aan kon trekken, ik had namelijk geen jas nodig. Maar toch kon ik het niet laten. Eenmaal aan was ik meteen verkocht. Hij is super licht (en dus comfortabel) en voelt als een grote deken die je om je heen slaat. En je kunt er dus al je grove gebreide truien onder dragen waar bij andere jassen de oksel en mouwen vaak te weinig ruimte hebben. Ideaal dus!


De tas stond ook al langer op mijn verlanglijstje. Ik had hem bij de Bijenkorf in mijn favorieten gezet en net zolang gewacht tot hij in de sale ging. Maar bij 50% was ik te laat en was hij niet meer beschikbaar. Ik heb uren online gezocht en pas een aantal maanden laten vond ik hem bij Vestiaire voor een fractie van de originele prijs. Hij maakt de outfit echt compleet.


Shirt - Jeez Louise | Skirt - Samsøe & Samsøe | Boots - Dr. Martens | Coat - Essentiel Antwerp | Bag - Coach
77 keer bekeken
BE IN 
TOUCH
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2018 by Marlies Driessen

Theobaldusweg 69, 5825BK, Overloon

Tel 06-55321077, Email info@fullofstyle.nl

Kvk: 71100016

BTW: NL147728150B.01

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now