• Full of Style

Dit zijn de trendkleuren voor SS18

Bijgewerkt: 2 apr 2018

Terwijl de winter zijn laatste stuiptrekkingen vertoont zijn wij al helemaal klaar voor de lente. Onze kledingkast bevat al enkele pareltjes die schreeuwen om gedragen te worden zodra het weer het toelaat. Zodra de eerste zonnestralen zich laten zien trekken wij een sprintje naar het terras. Want wat is er lekkerder dan ongegeneerd mensen kijken? Het is zien en gezien worden en deze trendkleuren ga je daarbij veel tegenkomen.


1: Paars

Een kleur die vaak in verband wordt gebracht met het spirituele en niet door heel veel mensen gedragen wordt. Maar daar gaat verandering in komen! Dit jaar gaat hij het modebeeld bepalen. In alle variaties en dan vooral gecombineerd met zijn complementaire vriend geel voor een echte showstopper.


2: Groen

Zowel appeltjesgroen als zachte pasteltinten kun je dit voorjaar verwachten. Bij Mango vind je ze allebei.


3: Geel

De overheersende kleur in straatbeeld rondom fashion week 2018. Een vrolijke opvallende kleur. Draag hem vol overtuiging of liever als accentkleur.


4: Rood

Afgelopen winter was deze kleur ook al veel in het modebeeld te zien en dat blijft nog even zo. Statement maken? Draag dan een compleet rode outfit.


5: Roze

Roze ga je, net zoals bij het paars en groen, in meerdere variaties terugzien deze zomer. Ga je voor romantisch kies dan voor een pasteltint of een mooie zalmroze kleur. Wil je een wauw effect combineer dan fuchsiaroze met rood.


6: Wit

Het is en blijft een lastig kleur. Alleen al als het aankomt op wanneer je hem nou wel kunt dragen en wanneer je hem beter in de kast kunt laten hangen. Maar één ding is zeker: Je gaat er dit seizoen niet omheen komen. Vooral witte oversize denim jacks.
12 keer bekeken
BE IN 
TOUCH
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2018 by Marlies Driessen

Theobaldusweg 69, 5825BK, Overloon

Tel 06-55321077, Email info@fullofstyle.nl

Kvk: 71100016

BTW: NL147728150B.01

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now