GARDEROBE

CHECK

Wat is het eigenlijk?
Bij een garderobecheck kom ik bij je thuis en brengen we samen in kaart welke items jij allemaal in je kast hebt hangen. We bekijken hoe je deze kledingstukken nieuw leven in kunt blazen door ze anders te combineren. Met als resultaat een nieuw inzicht in je garderobe en een heerlijk overzichtelijke kast.

 

Wat kun je verwachten?
Om een beter beeld te krijgen van jou als persoon vraag ik je om voorafgaand aan de garderobecheck een vragenlijst in te vullen. Dit doe je thuis op je gemak en deze stuur je mij.

Eenmaal bij je thuis beginnen we met een intakegesprek waarin ik een beeld vorm van jou als persoon, je stijl en wat je wilt uitstralen.

Vervolgens maak ik een figuuranalyse van je lichaam en geef informatie over hoe jij jouw figuur het zo optimaal mogelijk kunt kleden. Dit doe ik aan de hand van figuurkaarten en moodboards om je een duidelijk beeld te geven.

Daarna begint het echte werk. We halen letterlijk alles uit de kast. Geen kledingstuk wordt overgeslagen. We bekijken welke items je veel draagt en wil behouden, de twijfelgevallen, kledingstukken die eventueel vervangen/gerepareerd moeten worden en van welke items je afscheid wilt nemen. We maken nieuwe combinaties met de kledingstukken die je hebt en bepalen of er iets ontbreekt wat je nog zou kunnen aanschaffen.

 

Het resultaat:
Een opgeruimde kledingkast met daarin alleen maar items die je graag draagt en die je eindeloos kunt combineren.

WHAT

Closet check

WHERE

@home

WHEN

Your choice

DURATION

About 4 hours

PRICE

€200,- excl. btw

€0,28 p/km

BE IN 
TOUCH
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2018 by Marlies Driessen

Theobaldusweg 69, 5825BK, Overloon

Tel 06-55321077, Email info@fullofstyle.nl

Kvk: 71100016

BTW: NL147728150B.01

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now