FIGUUR & 

KLEUR

ANALYSE

Figuuranalyse:
Wil jij je figuur zo optimaal mogelijk kleden? Dan is een figuuranalyse waar we moeten starten. Met behulp van figuurkaarten gaan we bekijken welk figuurtype je bent.

Daarna gaan we focussen op de do’s en dont’s die daarbij horen. Welke stoffen, structuren laten jouw figuur het beste uitkomen en welke kun je beter vermijden? Past een skinny jeans wel bij je figuur? Of flatteert een rechte pijp of een boot-cut niet veel meer? Aan de hand van voorbeelden en tips leer ik je hoe jij je het beste kunt kleden voor jouw figuur.

Kleuranalyse:
Met een figuuranalyse ben je al goed van start. Een goede aanvulling, en zeker zo belangrijk, is een kleuranalyse. Want als je eenmaal weet hoe je je figuur perfect kunt laten uitkomen is de kleur van de kleding ook zeer bepalend. Wist je bijvoorbeeld dat er 4 kleurtypes zijn? En dat zwart maar bij één van die types echt goed staat?

 

Ik ga je vertellen welk kleurtype je bent en binnen welk kleurenpalet jouw gelaat het beste uitkomt. Daarna heb je genoeg kennis in huis om met een nieuwe blik je garderobe te bekijken. Misschien zijn er items waarvan blijkt dat ze niet echt bij je passen. Of je ziet nu nieuwe combinatiemogelijkheden waar je voorheen die ene broek alleen maar met een zwart t-shirt droeg. Of misschien kom je tot de conclusie dat je garderobe wat uitbreiding kan gebruiken.

WHAT

Analyse

WHERE

@home

WHEN

Your choice

BE IN 
TOUCH
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2018 by Marlies Driessen

Theobaldusweg 69, 5825BK, Overloon

Tel 06-55321077, Email info@fullofstyle.nl

Kvk: 71100016

BTW: NL147728150B.01

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now