ABOUT 

ME

Ik ben Marlies Driessen, een creatieveling op gebied van mode met een passie voor styling. Na bijna 10 jaar in het voortgezet onderwijs werkzaam te zijn geweest merkte ik dat mijn passie daar niet lag. Ik besloot dat het tijd werd voor verandering en startte in 2017 met de opleiding Mode & Media Design aan B-Academy in Eindhoven.

Op de opleiding leerde ik dat kleding een belangrijke manier is om te communiceren met jezelf en de buitenwereld. Ik ontdekte dat mijn mensenkennis en passie voor mode goed te combineren zijn in de vorm van personal styling.

MY 

VISION

Het vertalen van jouw karakter in kleding is een sterke manier van communicatie die niet onderschat mag worden. De uitdaging dat elke persoon anders is en dus ook anders gestyled dient te worden is er een die ik graag aan ga. Daarbij hecht ik grote waarde aan de liefde voor jezelf als persoon. Helaas wordt er teveel gelet op wat anderen van je denken in plaats van dat je je focust op hoe jij jezelf voelt. Samen het beste uit iemand halen zodat diegene straalt en op en top zichzelf is, dat vind ik echt belangrijk.

Het vinden van je eigen stijl is een spannende zoektocht waarbij ik je graag ondersteun. Het gaat hierbij niet om het volgen van de laatste mode, maar het vinden van een stijl die past bij jou als persoon. Ongeachte leeftijd, klasse en afkomst. Stijl is iets eigens, iets unieks. Zoals Audrey Hepburn het zo mooi verwoorde: “Why change? Everyone has their own style. When you have found it, you should stick to it”.

BE IN 
TOUCH
  • White Instagram Icon
  • White Pinterest Icon
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White LinkedIn Icon

© 2018 by Marlies Driessen

Theobaldusweg 69, 5825BK, Overloon

Tel 06-55321077, Email info@fullofstyle.nl

Kvk: 71100016

BTW: NL147728150B.01

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now